Coffee Breake

Servicii de catering pentru coffee break cu selecție de cafea premium și patiserie artizanală

Serviciul nostru de catering pentru coffee break aduce în centrul atenției delicii de patiserie artizanală. De la croissantele delicate și pline de unt, cu straturi subțiri și crocante, până la eclerele umplute cu cremă de vanilie proaspătă și choux-urile pufoase, fiecare mușcătură este o călătorie gustativă.

În fiecare dimineață începem cu cea mai fină selecție de ingrediente, punând accent pe calitatea untului de 82% grăsime. Acesta este cheia pentru a obține o patiserie fină, fragedă și delicioasă, care se topește în gură. Fiecare croissant, fursec, tartă sau ecler este modelat cu mâna și copt cu atenție pentru a vă aduce autenticitatea gustului.

Selecția premium de cafea, ceaiuri și alte băuturi calde incluse în meniul nostru de coffee break, se armonizează perfect cu gustul patiseriei artizanale. Un espresso intens, un cappuccino cremos sau un ceai aromat din frunze atent selecționate poate fi alegerea potrivită pentru orice gust. 

Alături de serviciile noastre de organizare evenimente și coffee break-uri, toate întâlnirile de afaceri, seminariile, conferințele sau evenimentele sociale se transformă într-o poveste memorabilă, într-o festivitate a gusturilor și aromelor fine. 

Contactează reprezentantul YoRA Events & Catering la numărul de telefon 0720484726 sau prin email contact@yora.ro

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.