Meniu corporate

YoRA Events & Catering – Eficiență si productivitate pentru echipa ta

Meniul Zilei – un preț mic înseamnă o calitate îndoielnică.

În societatea modernă, meniul zilei a transformat masa consistentă a zilei într-o caserolă cu mâncare ieftină, măsluită cu potențiatori de arome artificiali ce înlocuiesc atât cantitatea, precum și calitatea ingredientelor naturale.

Ești convins că prețul meniului zilei este mai mic datorită repetitivității zilnice, a numărului mare de porții vândute, când de fapt prețul mic semnalează absența nutrienților. Lipsa nutrienților instalează oboseala și scade imunitatea.

Investește zilnic în bunăstarea și performanța echipei tale. 

Dă-le un motiv în plus angajaților să-și reia activitatea la biroul companiei.

Alege opțiunea bufet suedez pentru masa de prânz a fiecărei zile. 

Beneficii:

  • Masa de prânz la birou aduce plus valoare în pachetul de beneficii oferit pentru atragerea și fidelizarea angajaților.
  • Studiile arată că un prânz nutritiv îmbunătățește productivitatea și creativitatea echipei. 
  • Masa de prânz crează legături puternice între colegi și asigură o atmosferă pozitivă la locul de muncă.
  • Asigurarea mesei de prânz elimină preocuparea angajaților în alegerea meniului zilei și înlătură factorul perturbator: curierii de caserole.

Alege YoRA Events & Catering pentru:

  • Bucătărie modernă, tehnologie inovativă, ingrediente de calitate, fără potențiatori de arome artificiali, bucătari pasionați, preparate cu un gust intens delicios și o calitate nutritivă maximă. 
  • Meniuri concepute de nutriționiști specializați în creșterea performanței fizice și intelectuale. 
  • Meniuri personalizate în funcție de preferințele culinare, intoleranțe sau alergii. Preparate diversificate, ce încurajează obiceiuri alimentare sănătoase și promovează un stil de viață sănătos.
  • Bufetul suedez – experiență plăcută și hrănitoare, ce transformă rutina zilnică într-un moment de bucurie și conexiune pentru întreaga echipa. 

Contactează YoRA Events & Catering și programează o degustare!

Să te hrănești cu pasiunea ce-a așezat-o OMUL în munca lui înseamnă să aduci bucurie în toată ființa ta. Pasiunea însuflețește. Îți hrănește corpul și-ți hrănește sufletul. Fanta asta de lumină face diferența dintre industrie și manufactură.

Contactează-ne pentru oferta de meniu corporate personalizat pentru tine și colegii tăi.

E-mail: contact@yora.ro, Telefon: +40 720 484 726

Meniu mancare corporate cluj

Meniu mancare corporate cluj pret

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.