Despre noi

DRAGUL MEU OASPETE,

Mă bucur că ai poposit la masa mea. Are să-ți placă, sînt sigur. Yo, RA, am ales să-mi omenesc oaspeții dintr-o bucătărie modernă, cu preparate gătite după rețete vechi, tradiționale, alese și culese fie din vatrele țărănești de odinioară, fie din curțile boierești de altădată. Folosind tehnologia inovativă, ingredientele autentice, proximitatea și sezonalitatea acestora, dar și măiestria bucătarilor am reinterpretat bucătăria tradițională si, cu curaj, mi-am asumat identitatea culinară românească, dar și rețete și gusturi tradiționale din diferite locuri din lumea întreagă. Doar așa pot să-ți asigur o hrană curată, sănătoasă, deloc măsluită, în adevăr și iubire gătită. Oaspete al meu, adună-ți familia, revarsă-ți iubirea, fă din masă o sărbătoare, căci Yo, RA, îți hrănesc familia cu gustul dulce al copilăriei și cu savoarea bucuriei!

Roadele pamântului le-am procurat de la mici producători locali după ce m-au asigurat cu acte de conformitate, că-s răsărite din sămânță autentică și-s crescute din bogăția pământului, din mângâierea soarelui și din apa vie ce din adâncuri vine.

Puiul fericit, că așa-i spune acum puiului crescut liber la sol, hrănit cu grâne și fără de hormoni l-am adus din ferme românești însoțit de certificate de conformitate.

Carnea de porc, de vită și de miel am contractat-o cu certificate de conformitate de la o fermă ce deține culturi de cereale și nutrețuri pentru furajarea animalelor proprii și a fost tranșată în linia proprie de abatorizare, dotată la cele mai înalte standarde europene.

Peștii sînt fie de captură, fie aduși dintr-o fermă piscicolă ale cărei bazine sînt conectate la apa unui râu, renumit ca fiind o sursă de apă nepoluată.

Tehnologia inovativă permite prepararea la temperaturi joase, timp îndelungat, a tuturor ingredientelor folosite, oferindu-le acestora un gust intens delicios, o textură deosebită și o calitate nutritivă maximă.

Ambalajele au sigiliu, sînt testate, avizate și certificate pentru uz alimentar în U.E.

Grija unui eventual calculator de calorii mi-am asumat-o când am împărțit preparatele în mic dejun consistent, prânz delicios, gustări și cină lejeră, așa cum mi-am asumat și calitatea nutrienților pentru a te susține să menții sau să obții un trup zvelt într-un cuget liber.

DE CE YORA?

„I”-ul – simbolul ascensiunii; „V”-ul sau unghiul – simbol al hranei, al vieții; „O”-ul – simbolul regenerării;

Iată 3 dintre cele 7 semne primare considerate sacre, investite cu puteri magice, vindecătoare, ce datează încă din neolitic. Semnele acestea au fost la început scrijelite pe os, piatră sau lemn, apoi cusute pe haine. Astăzi le admirăm pictate pe diverse obiecte de artă populară și cusute pe portul național românesc fără să cunoaștem adevăratele lor semnificații. Yo grăiește azi despre ancestralitatea noastră. RA este soarele, este lumina și căldura. El face posibilă întreaga viață pe pământ. RA grăiește azi despre o hrană sănătoasă.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.