Meniu Crese si Gradinite

YoRA Events & Catering 
Investește în sănătatea și dezvoltarea armonioasă a copilului

Serviciul nostru de catering pentru creșe și grădinițe este unul responsabil și asumat. 

Suntem conștienți de rolul esențial pe care îl are hrana sănătoasă în dezvoltarea fizică și cognitivă a copilului, în procesele de creștere a imunității, de prevenire a obezității și a altor boli cronice, precum și în formarea sistemului digestiv.

Știm câtă supărare poate aduce în viața unui părinte refuzul copilului de a avea o alimentație diversificată, hrănitoare, specifică vârstei. 

Am creat preparate care să fie pe placul copiilor, dar în același timp să fie sănătoase și echilibrate nutrițional. Astfel, cei mici descoperă gusturi noi și își dezvoltă preferințe alimentare sănătoase.

La sugestia unor părinți, clienți ai serviciului nostru de mâncare la oală, am dezvoltat serviciul de catering pentru creșe și grădinițe prin care asigurăm toate mesele zilnice pentru copiii din aceste instituții.

Colaborăm îndeaproape cu părinții și educatorii pentru a ne asigura că meniurile noastre corespund preferințelor copiilor. 

Ascultăm cu atenție sugestiile și adaptăm constant meniurile astfel încât mâncarea să fie atractivă pentru copilașii din creșe și grădinițe.

Folosim o tehnologie inovativă care permite prepararea ingredientelor la temperaturi joase, timp îndelungat. Această tehnică păstrează nutrienții intacți, obține o textură deosebită, un gust intens delicios și o calitate nutritivă maximă.

Selectăm cu atenție calitatea ingredientelor folosite: carne fără hormoni, fructe și legume proaspete de sezon, produse lactate naturale, fără adaosuri de zahăr sau conservanți, uleiuri vegetale sănătoase și cereale integrale.

Excludem toți potențiatorii de arome artificiale și cu ajutorul plantelor aromatice desăvârșim gustul preparatelor.

Ținem cont de recomandările dietetice și nutriționale ale copiilor, precum și de eventualele alergii sau intoleranțe.

Frământăm, dospim și coacem pâine integrală cu maia în laboratorul nostru de patiserie și panificație artizanală. Doar așa putem asigura o pâine bogată în fibre și nutrienți esențiali pentru organismul copiilor. 

 


Respectăm cu strictețe toate regulile impuse de sistemul HACCP (Analiza Riscurilor și Controlul Punctelor Critice de Control) pentru a garanta calitatea și siguranța alimentelor pe care le oferim. Acest sistem ne permite să identificăm și să gestionăm riscurile potențiale pentru siguranța alimentară în fiecare etapă a procesului nostru, de la recepția materiilor prime până la livrarea produselor finite. Astfel, vă putem asigura că alimentele pe care le preparăm și le livrăm sunt sigure pentru consum și respectă cele mai înalte standarde de igienă și siguranță alimentară.

Stabilim prețul corect care să reflecte costul materiilor prime de calitate și a echipamentelor folosite, fluxul tehnologic adecvat, priceperea bucătarilor, precum și alte cheltuieli cum ar fi chiria, utilitățile și analizele de laborator a preparatelor pe care le ducem periodic în autocontrol.

Prin intermediul preparatelor noastre, dorim să promovăm un stil de viață sănătos și echilibrat pentru întreaga familie, căci părinții pot comanda pentru acasă direct de pe site-ul nostru, secțiunea ”hrană la oală”. 

Credem în puterea hranei sănătoase pentru creșterea și dezvoltarea armonioasă a copiilor și îi încurajăm pe cei mici să dezvolte obiceiuri alimentare sănătoase încă de la o vârstă fragedă.

Contactează reprezentantul YoRA Events & Catering pentru oferta de catering pentru creșe și grădinițe: 

contact@yora.ro 

+40 720 48 47 26

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.